Sterrenreis

De Sterrenreis

 

De Sterrenreis is een cadeautje voor ieder kind (vanaf 8 jaar). Een reis naar ‘de ster in jezelf’‘….

Deze creatieve ontdekkingsreis is gericht op talenten en kwaliteiten, waarbij de kinderen op zoek gaan naar antwoorden op vragen als:
– wie ben ik
– wat kan ik
– wat wil ik

De Sterrenreis start met een ouderbijeenkomst. Daarna komen de kinderen zeven keer, wekelijks twee uur, samen. Elk moment is anders. We gaan dromen, durven, doen, denken, creëren, praten, lachen, oefenen en ‘zijn’. Zijn wie je wil zijn, zijn wie je bent!

 

Groepstraining

De Sterrenreis is gebaseerd op het boek “De Sterrenplukmachine” van Gerdien Jansen. Een sfeervol en liefdevol boek waar vier personages, gekoppeld aan de vier elementen (aarde, water, vuur en lucht), elkaar ontmoeten en leren kennen.

In een groepje van 4 tot 6 kinderen wordt vooral gewerkt aan het welbevinden van de kinderen, het helpen van kinderen om meer (zelf)vertrouwen op te doen, ze helpen om zichzelf beter te leren kennen en hier ook daadwerkelijk trots op te kunnen en mogen zijn! Werken vanuit talenten versterkt het kind van binnenuit en hiervan gaat het groeien. Groei maakt sterk, sterk maakt krachtig en krachtig maakt veerkrachtig… een talent dat je zo nodig hebt in de maatschappij waarvan zoveel van je gevraagd wordt.

De Sterrenreis is een groepstraining met oog voor het individuele kind. De kinderen zijn onderdeel van een groep, en mogen zich ook leren zich in deze groep te bewegen. Daarom ook staan sociale vaardigheden, samenwerken en elkaar (leren) begrijpen centraal.

 

De Sterrenreisdata

Nader te bepalen. Voor meer informatie of aanmelden:

info@kindercoachpraktijkdanielle.nl
(06) 42446024

 

 

Waar:
Vanaf mei 2019:
Pannerdenseweg 51, 6686 BC Doornenburg

Klik hier voor een sfeerimpressie. Ik ben heel blij dat ik dit filmpje mag gebruiken van de schrijfster en bedenkster van De Sterrenreis: Gerdien Jansen. Op deze geweldige plek heb ik ook de opleiding tot Sterrenreisleider mogen doen. De Sterrenreis die je bij mij volgt, vindt plaats in Doornenburg.